La Diputació treballa per recuperar la normalitat en diferents trams de carreteres de la província

61
Neteja carreteres Diputació 1

– Manté mobilitzats 11 equips de treball i 25 vehicles per eliminar obstacles, senyalitzar punts perillosos i arreglar els desperfectes

Els operaris dels serveis de Cooperació de la Diputació de Castelló han estat treballant el cap de setmana per retornar a la normalitat les carreteres de la província. Una vegada passades les intenses pluges provocades per la gota freda s’han estat revisant fins a 52 punts més afectats, alguns es van haver de tallar a la circulació. Durant les actuacions, s’han eliminat obstacles que dificultaven el pas, s’han senyalitzat els punts perillosos i s’han anat obrint les carreteres tallades a mesura que avançaven els treballs.

11 equips formats per un cap d’equip, 3 operaris i una furgoneta; a més de 7 retroexcavadores per apartar les solsides més importants i 7 camions per al repartiment de tanques per tallar carreteres inundades, han format part de l’operatiu del cap de setmana.

Entre les carreteres que es van tallar i a hores d’ara continuen amb problemes estan la CV-137 de Càlig-Sant Jordi, la CV-176 d’accés a Cedramán, i la CV-213 de Navajas a Algimia.

Ajudes per als afectats

La Diputació de Castelló, a través del seu president, Javier Moliner, va anunciar el dissabte la futura aprovació d’una línia d’ajudes econòmiques extraordinàries davant els efectes del temporal. La intenció és que els ajuntaments puguen reparar els béns públics afectats per la gota freda i recuperar amb esta mesura les despeses generades pels treballs.