La Diputació treballa per a licitar una nova seu del Patronat Provincial de Turisme

549
PUBLICITAT

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló busca una nova seu en el centre de Castelló que li permeta guanyar visibilitat, acostar-se a la ciutadania i unificar les actuals dependències disseminades en diferents edificis repartits per la capital de la Plana. Així ho ha comunicat el president, José Martí, qui ha posat en valor «l’esforç que està realitzant la diputada provincial Virginia Martí per a modernitzar el Patronat, amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei que presta als professionals del sector i al conjunt de la ciutadania».

Segons ha explicat, «ja s’està treballant en un plec de condicions per a licitar el lloguer o compra del local, que ha d’acollir a curt termini en unes úniques dependències al Patronat Provincial de Turisme».

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, assenyala que «l’objectiu és donar visibilitat al treball que fem, que ens acoste a veïns i empreses, i centralitzar tots els nostres serveis en una única ubicació». D’aquesta manera, es corregirà la situació actual del Patronat, que manté oficines en els edificis de Noves Dependències, Penyeta Roja i el mateix Palau de les Aules.

Virginia Martí ha afirmat que, «a més d’acostar-nos a la població, una seu cèntrica ens permetrà posar en valor de forma molt més eficaç tots els destins amb els quals compta la província en les seues diferents comarques, que els turistes que arriben a la capital de la Plana podran conéixer en un únic punt de referència».

Aquesta renovació forma part del procés de modernització que està experimentant el Patronat. En aquest sentit, cal recordar que en 2021 va presentar la seua nova marca, definida per la pròpia diputada com «activa, moderna i respectuosa amb la nostra naturalesa i patrimoni».