La Diputació torna a licitar el contracte de gestió del Palau dels Osset de Forcall

632
Palau dels Osset
PUBLICITAT
Palau dels Osset
Palau dels Osset

L’hotel del Palau dels Osset de Forcall busca una nova oportunitat. La Diputació de Castelló ha tornat a treure a concurs la gestió de l’hotel, després de la seva remodelació el 2012. La institució provincial licita la gestió de la instal · lació per un període de quatre anys, prorrogable a dos més. El contractista haurà de satisfer un cànon mínim de 13.860 euros.
Per a l’adjudicació la proposta econòmica tindrà un valor de 51 punts, mentre que la manera de prestar el servei podrà rebre un màxim de 49. A l’anterior empresa que va gestionar el Palau dels Osset se li va rescindir el contracte a finals de 2013 per l’impagament del cànon. Empresa i Diputació van mantenir diferències sobre la gestió de l’hotel i també sobre qui s’havia de fer càrrec de determinats pagaments. L’empresa va al · legar que, no estava en perfectes condicions quan va assumir la seva gestió, mentre que la Diputació exigia el pagament del cànon establert. De fet l’anterior adjudicatària reclamava a la institució provincial més de 70.000 euros en concepte de danys i perjudicis. L’empresa Joies Rurals assegura que va dedicar aquesta quantitat a posar en marxa l’hotel ia corregir les deficiències existents en la rehabilitació. Cal recordar que l’hotel va passar a mans provincials un cop la Generalitat va renunciar a la seva gestió. La Diputació el va reformar gastant 2 milions d’euros i va tornar a treure a concurs la seva gestió.

-Forcall demana que es compti amb empreses locals

Un cop més des de l’Ajuntament de Forcall s’ha sol · licitat a la Diputació de Castelló que es compti amb empreses locals per a la gestió del Palau dels Osset. L’alcalde del municipi i diputat provincial, Santiago Pérez, considera que “només si són empreses que mantenen una vinculació amb el territori el projecte tindrà viabilitat, perquè fins ara totes les empreses que han vingut de fora han fracassat en el seu intent de gestionar el hotel “.