La Diputació reuneix el major rebost de productes de tota la província en la I Fira Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor

334

La institució provincial potenciarà el dia 17 els productes locals entre centenars de professionals del comerç i la restauració

La Diputació de Castelló, a través de Castelló Ruta Sabor, va a obrir la major rebost de productes de la mediterrània que haja existit el dia 17 d’octubre a través de la I Fira de la Gastronomia Castelló Ruta Sabor. Centenars de professionals del comerç, la distribució i la restauració podran assaborir la qualitat i varietat dels productes que ofereixen la província de Castelló.

Pablo Roig, diputat responsable de la marca Castelló Ruta de Sabor, ha posat en valor una iniciativa sense precedents a la província “que ens permetrà posar valor l’excel·lència del nostre patrimoni gastronòmic i generar un espai de retroalimentació en el sector alimentari castellonencs”. Roig ha posat èmfasi que la I Fira Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor, que comptarà amb la inestimable ajuda d’un col·laborador de referència de la institució provincial com Gasma, “crearà un escenari en el qual tots podran nodrir-se i sortir beneficiats”.

El diputat responsable de Castelló Ruta de Sabor ha explicat que “mentre aquelles persones que tinguen un negoci d’hostaleria, una botiga especialitzada o, simplement, estiguen interessades a comercialitzar productes amb el segell Castelló Ruta de Sabor amb la garantia de qualitat i proximitat que aquest ofereix, tindran en un mateix espai una àmplia gamma de productes; els nostres productors locals tindran l’oportunitat de difondre els seus exquisideses i obrir-se noves oportunitats empresarials”.

Espai d’oportunitats i desenvolupament

Cal recordar que aquesta iniciativa, impulsada per la Diputació en resposta a les propostes plantejades pels propis productors castellonencs, servirà perquè un sector estratègic en la província com és l’agroalimentari sume recursos a l’hora de seguir “sent una eina crucial en el desenvolupament econòmic i social de la nostra província, amb especial repercussió, en els pobles de la zona de l’interior”.

“Castelló Ruta Sabor es va gestar fruit de l’aposta de Javier Moliner per fer de la gastronomia un element dinamitzador de la nostra província i a fi de difondre que som el rebost de la mediterrània i és ara quan, gràcies a la feina institucional i d’agents externs, hem de traure pit, enaltir els nostres productes i apostar pel consum local com a suport clar a un sector que tant dóna a la nostra província “, ha defensat Roig.