Nota de premsa de la Diputació de Castelló

www.castellorutadesabor.com congrega tot el contingut sobre els productes vinculats al territori provincial i en facilita la compra

Roig: “Aprofitar els avantatges de les noves tecnologies també forma part de la nostra aposta per la gastronomia autòctona”

La Diputació de Castelló ha renovat i ampliat la pàgina web de la marca de productes autòctons Castelló Ruta Sabor com a gran plataforma en línia que impulse la visibilitat i venda d’aquests productes elaborats a la província. Al costat d’una explicació de la iniciativa, i del territori provincial vinculat a aquests productes, el web www.castellorutadesabor.com ofereix a l’usuari tota la informació i accés directe a cadascun un dels productors i dels punts de venda de la marca per facilitar seva adquisició.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha explicat que “hem modernitzat aquest portal web per tal de poder aprofitar tots els avantatges que les Noves Tecnologies ofereixen de cara a ajudar els productors de la província a vendre més, a millorar el posicionament de la gastronomia de Castelló ia contribuir a posicionar la província com el que és, la millor rebost d’Espanya. Creiem en les possibilitats que tenen els productes de Castelló en generar noves i millors oportunitats econòmiques per als pobles, i impulsarem totes i cadascuna d’aquestes virtuts i oportunitats “.

És especialment significativa la posada en marxa d’aquesta renovació del web precisament en aquest període nadalenc en el qual les vendes dels productes augmenten considerablement, la qual cosa ajudarà a que l’efecte de la seva posada en marxa sigui encara més positiu per a la venda de productes .

-Dos perfils complementaris: costa / interior

La recentment estrenada nova versió de la pàgina web destaca entre els seus continguts un dels contrastos més avantatjosos de la província de Castelló com a productora agroalimentària: la seva dualitat costa i interior, que també es trasllada a la seva gastronomia. A través de diferents imatges simbòliques dels dos entorns, el de l’interior i el del litoral, es mostra un recorregut a l’usuari per la província.

Aquesta dualitat també es percep en l’apartat de ‘receptes’, on l’usuari pot aprendre a cuinar plats elaborats amb els productes de Castelló Ruta de Sabor, “una manera de demostrar les virtuts gastronòmiques dels nostres productes en les seves diferents aplicacions”, ha assenyalat el diputat.