La Diputació recolza amb 45.000 euros la XXXVIII edició de la Volta Castelló

725
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació Provincial secunda amb 45.000 euros la celebració de la la trenta-huitena edició de la Volta Castelló. Aquesta emblemàtica prova presentada hui a Segorbe, des d’on partirà la primera etapa, tornarà a recórrer la província entre el 3 i el 6 de juny, al llarg de quatre etapes, amb un recorregut total de 520 quilòmetres.

La diputada provincial d’Esports, Tania Baños, ha incidit en la importància d’aquesta carrera que ha definit com ‘’una gran referència esportiva que ajuda a posar en valor la província per tractar-se del millor escenari esportiu per a la pràctica del ciclisme, tant a l’interior com en la costa’’, destacant així “el seu vessant turístic”.

Baños, donada la transcendència de la prova, ha volgut agrair a l’organització el seu compromís amb l’esport en el territori provincial.

La Volta 2021 comptarà amb la participació de 20 equips, 15 d’ells espanyols, sent la valenciana la comunitat amb major representació. També hi haurà esquadres franceses, belgues, italianes i israelianes.

Aquesta prova ciclista allotja a més de 200 persones cadascun dels seus 4 dies de competició. Habitualment sol superar la xifra de 5.000 seguidors entre Facebook, Instagram i Twitter i collir milers de ‘likes’.

.