La Diputació publica les bases per a les 9.200 places de vacances Castelló Sènior

72
PUBLICITAT

El pressupost provincial per al programa destinat a persones majors és de 1,2 milions d’euros

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló ja ha publicat les bases per les quals es regix la concessió de places per al programa de vacacions per a majors Castelló Sènior per a la temporada 2024-2025. En total s’han aprovat 9.200 places i el programa, que forma part de l’estratègia turística provincial per a 2024, la qual perseguix el principal objectiu de desestacionalitzar, compta amb un pressupost de 1,2 milions d’euros.

El programa de vacacions Castelló Sènior té per objecte subvencionar parcialment el cost de paquets vacacionals a les persones majors de 55 anys residents a la província de Castelló amb activitats dissenyades per al desenvolupament personal i la possibilitat de conéixer diferents recursos turístics de la província de Castelló.

D’esta manera, la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, ha insistit en la importància de “augmentar l’aportació econòmica a este programa per a poder arribar a més usuaris i generar més oportunitats en el sector, sobretot, fora de la temporada alta”.

Quant al desenvolupament del programa, s’han représ les diverses opcions que oferix Castelló Sènior per al present exercici. D’una banda, el ‘Programa de Vacacions en la Costa de Castelló’ comprén l’estada durant 6 dies i 5 nits en hotels i aparta-hotels situats en la zona costanera de la província de Castelló, amb entrada diumenge i eixida divendres, en règim de pensió completa, un mínim de dos excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló.

Quant a ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’, es realitzaran durant 3 dies i 2 durant els dies laborables, que inclouen l’estada en hotels i aparta-hotels situats en municipis de l’interior de la província de Castelló, en règim de mitja pensió. Els esmorzars es realitzaran en restaurants de qualitat mitjana en les localitats on es realitzen les visites, incloent tant el transport des de la capital de la província de Castelló, com els desplaçaments que hagen de produir-se durant els dies que dura la ruta.

I finalment, els torns vacacionals per a les ‘Estades en Balnearis’ comprén l’estada de 6 dies i 5 nits en hotels i aparta-hotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el Balneari de destí en règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en Balnearis d’aigües miner-medicinals de la província de Castelló i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló.

“Amb estos tres programes perseguim l’objectiu de multiplicar les oportunitats econòmiques, laborals i socials que el turisme genera a la nostra província, mantenint hotels oberts els 365 dies de l’any”, ha ressaltat el vicepresident Andrés Martínez, qui ha finalitzat dient que “el sector hoteler és un dels motors econòmics més importants del nostre territori”.

Tota la informació de la present convocatòria es pot consultar en la web de la institució provincial www.dipcas.es, apartat subvencions del Patronat Provincial de Turisme (https://www.dipcas.es/va/subvencions.html?f=13049).