La Diputació Provincial de Castelló guarda un minut de silenci en memòria de les víctimes per la COVID-19 i se suma als deu dies de dol

688
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació Provincial de Castelló ha guardat aquest migdia un minut de silenci en memòria de les víctimes per la pandèmia del coronavirus a Espanya, acte en el qual el president de la institució, José Martí, ha llançat un missatge de record i suport a totes les famílies afectades.

La Diputació se suma als 10 dies de dol oficial que ha decretat el Govern d’Espanya, el més llarg de la història democràtica del nostre país, per la qual cosa les banderes exteriors onegen a mitja asta i amb un crespó negre a l’interior.

José Martí ha insistit en la necessitat que les institucions “estiguen prop de la societat, recordant a tots els ciutadans i ciutadanes que ens han deixat” a conseqüència del coronavirus”.

El president de la Diputació destaca que la institució provincial i els ajuntaments “complirem amb aquest duel, el més llarg de la democràcia”, destacant també l’acte oficial que presidirà el Cap de l’Estat per a recordar a totes les víctimes”, als qui ha traslladat “el nostre sentiment, duel, companyia i afecte”.