La Diputació promou la posada en valor del talent castellonenc aplicat a la ceràmica

157
PUBLICITAT
  • El departament de Promoció Ceràmica escollirà en breu l’obra guanyadora del Concurs Provincial d’Iniciatives Ceràmiques

La Diputació de Castelló desvetllarà en breu l’obra guanyadora del Concurs Provincial d’Iniciatives Ceràmiques, que arriba enguany a la seua tercera edició convertida “en un dels millors aparadors de la creativitat dels ceramistes de les comarques del nord”. Així s’ha expressat el diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, qui ha reiterat, una vegada més, que “la Diputació estarà sempre al costat, ja siga coma organitzadora o com a col·laboradora, de totes aquelles iniciatives que posen en valor tant la nostra ceràmica com el ric talent de la gent de la nostra terra. Som una terra d’artistes i de matèria prima de gran qualitat i de la unió d’ambdós poden nàixer coses meravellos”, ha afegit tot recordant les obres guanyadores en les primeres edicions. En aquest sentit, ha destacat que les obres seleccionades hauran d’estar elaborades amb material castellonenc.

Huguet ha recordat que, enguany, el concurs es diversifica i afegeix a la categoria d’escultura la disciplina de mural. L’obra guanyadora, a més a més, es convertirà en el guardó que rebrà l’empresa que presente el producte més innovador per a ús urbà en la quarta edició dels premis ‘Som Ceràmica’ a la Innovació del Producte Ceràmica en Aplicacions Urbanes. En cas que fóra un mural, aquest es presentarà durant la celebració, a València, de la Fira Cevisama 2020, que tindrà lloc del 3 al 7 de febrer de 2020.

El jurat estarà encapçalat per l’escultor de reconegut prestigi Mariano Poyatos. L’obra guanyadora percebrà de la Diputació Provincial un premi de 3.000 euros per a la modalitat ceràmica i una de 4.000 euros per a la categoria de ceràmica mural.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA