La Diputació programa tres jornades gastronòmiques als pobles del Maestrat i Els Ports

968
PUBLICITAT

Així, des d’aquest cap de setmana i fins al 16 d’octubre, el Govern Provincial organitza les Jornades de les Carns, l’Oli i el Vi en què participen 13 restaurants d’Atzeneta del Maestrat, Benafigos, Benlloch, Cabanes, Les Useres, Serra d’Engalceran, Vall d’Alba i Xodos.

A partir del 14 d’octubre i fins al 27 de novembre es duran a terme les Jornades de Bolets, Carns i Productes Tardor a Castellfort, Cintorres, Forcall, Pobla de Benifassà, Morella, Olocau del Rei, Vilafranca i Sorita.

I del 11 de novembre al 11 de desembre està previst que es realitzen les Jornades de l’Oli i Fruits Secs a Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Canet lo Roig, Càlig, Catí, Cervera del Maestrat, Culla, La Jana, La Torre d’en Besora, les Coves de Vinromà, Rosell, Salzadella, Sant Jordi, Sant Mateu, Sant Rafael del Riu, Santa Magdalena del Polpís, Sarratella, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert.