La Diputació prega no eixir a veure la neu per a no complicar el treball dels bombers

306
Santi Pérez, diputat provincial de carreteres.

L’intens episodi de nevades que està patint l’interior de la província de Castelló ha condicionat una reunió d’urgència entre el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel; el diputat provincial de Carreteres, Santi Pérez; els responsables de carreteres de les diputacions de Castelló, València i Alacant; i la directora general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible de la Generalitat, Roser Obrer. Totes les parts han coincidit en què ara no és el moment d’eixir a veure la neu, ja que poden destorbar les tasques de neteja i de rescat de totes les zones afectades per Filomena.

Després d’analitzar el magnífic treball dels bombers en les comarques interiors de Castelló, el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències ha aclarit a les demés parts de la reunió que la Generalitat Valenciana està treballant per a posar a la disposició de les diputacions més maquinària perquè puguen actuar en les seues carreteres i per a facilitar l’accés a granges i explotacions ramaderes. Tot aquest nou material s’afegirà al que ja s’ha desplegat en el dispositiu que segueix vigent.

Demà es tornaran a reunir per analitzar els treballs fets i els resultats de la jornada d’avui, caracteritzada per abundants nevades en moltes comarques que abarquen molt de territori.