La Diputació potencia les oportunitats turístiques d’Ares del Maestrat amb la millora de l’edifici municipal d’apartaments

118
Edifici d'apartaments Ares

– El Govern Provincial inverteix 61.665 euros a la rehabilitació energètica d’aquest edifici destinat a allotjament turístic

La Diputació de Castelló potencia les oportunitats turístiques d’Ares del Maestrat amb la millora de l’edifici municipal d’apartaments. Així, el Govern Provincial destinarà 61.665 euros a la rehabilitació energètica d’aquest edifici amb l’objectiu de millorar la seua capacitat d’allotjament turístic en el municipi.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha signat amb l’alcalde d’Ares, Abelardo Tena, el conveni de col·laboració entre ambdues institucions pel qual s’articula aquesta actuació. “Ajudem als pobles a generar noves oportunitats de futur amb l’objectiu de consolidar població. En aquest cas, parlem de millorar un edifici municipal destinat a apartaments turístics i que suposa un important revulsiu per a l’activitat del poble. Apostar pels pobles xicotets és atendre les peticions dels seus alcaldes, dels seus veïns que resideixen ací tot l’any i generar recursos que faciliten a aquestos veïns quedar-se al poble i animar a uns altres a que tornen a viure ací”.

En aquest sentit, ha posat l’accent en que “el turisme és cada vegada més la gran oportunitat de generar activitat en municipis com Ares, amb un gran potencial i atractius per a créixer en aquest sentit i generar més llocs de treball i mantenir la seua activitat durant tot l’any”, ha conclòs el president.

Cal assenyalar que aquesta actuació es correspon amb el nou impuls inversor d’1,7 milions d’euros anunciat per Moliner el passat mes d’octubre dirigits a inversions turístiques financerament sostenibles i d’acord amb la línia estratègica del Govern Provincial de reforçar la competitivitat i l’excel·lència del sector turístic provincial.