La Diputació portarà aquest estiu ‘el cinema a la fresca’ a 45 municipis de menys de 300 habitants

662
Ruth Sanz, diputada de Cultura
Ruth Sanz, diputada de Cultura
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló promourà aquest estiu la celebració de projeccions de cinema ‘a la fresca’ en 45 municipis de menys de 300 habitants de la província. La diputada de l’Àrea de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que aquesta iniciativa “enriquirà l’oferta cultural de l’interior de la província i permetrà als seus habitants gaudir de les últimes novetats en la gran pantalla sense necessitat d’haver de traslladar-se a altres municipis’’. Sanz ha aclarit que aquests servei “complirà amb les mesures sanitàries i de seguretat necessàries perquè tota la gent puga gaudir d’aquest atractiu amb total seguretat”.

La selecció dels municipis serà a través d’una convocatòria a la qual podran concórrer tots els ajuntaments que complisquen amb el requisit poblacional. El servei es prestarà a través d’una subvenció en espècie.

Després d’estudiar la naturalesa del públic assistent en anteriors edicions, la institució provincial ha seleccionat llargmetratges de diferents gèneres i temàtiques que responguen a la demanda social.

Els municipis interessats a concórrer en aquest procediment hauran de presentar les seues sol·licituds dins del termini de set dies a comptar des de l’endemà al de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló.