Fotonoticia de la Diputació de Castelló

A proposta de la Comissió de Treball de Serveis Socials Rurals de la Xarxa Provincial d’Innovació i Qualitat Social, la Diputació Provincial de Castelló ha organitzat la celebració d’una Jornada Formativa denominada “El desemparament de menors en l’entorn rural. Normativa aplicable actualitzada. Protocols de coordinació entre entitats locals. Recursos d’intervenció especialitzada “.

La Jornada Tècnica ha estat impartida per Fernando Monfort Costa, tècnic especialitzat adscrit al Servei de Protecció de la Infància, Joventut, Intervenció Familiar i Mesures Judicials de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de Generalitat Valenciana, ia la mateixa han assistit un total de seixanta i sis tècnics especialitzats en la intervenció en unitats familiars amb menors en risc d’exclusió, respectivament adscrits, a trenta-quatre Equips de Serveis Socials de Base, la Direcció Territorial d’Igualtat i Polítiques Inclusives, l’empresa contractista del Servei Provincial de Prevenció Comunitària i la pròpia Diputació Provincial de Castelló.

La programació de l’acció formativa dóna resposta a la proposta formulada pel personal tècnic pertanyent als catorze Equips de Serveis Socials de Base que mancomunats, agrupats o consorciats, s’encarreguen de la gestió dels Programes de Serveis Socials Generals en cent onze municipis de la província de Castelló de població inferior a 10.000 habitants.