La Diputació de Castelló ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província la convocatòria per a la prestació del servei gratuït de cinema d’estiu i animació musical dirigit a tots els municipis amb població inferior a 200 habitants.

Per dur a terme la iniciativa l’àrea de Cultura, coordinada pel diputat José Luis Jarque, ha contractat fins a 39 actuacions amb un pressupost total de 24.000 euros. Els ajuntaments disposen fins al divendres 18 de juliol per presentar les sol · licituds perquè aquestes es celebrin en els seus municipis a qualsevol oficina de la institució provincial, inclosos els Ofisam de Morella, Traiguera, Benassal, Onda, Montanejos i Sogorb.

Es requereix als sol · licitants la proposta de tres dates per ordre de preferència per a fer-les quals s’adaptaran a la disponibilitat del servei. Les actuacions s’adjudicaran per rigorós ordre d’entrada en el Registre General de la Diputació fins a esgotar el nombre de serveis contractats.

Igualtat d’oportunitats

“Aquesta iniciativa permetrà que els veïns i visitants dels petits pobles també puguin gaudir d’activitats culturals i lúdiques durant aquest estiu. Aquesta Diputació persegueix l’objectiu que tots els ciutadans, visquin on visquin, disposin de les mateixes oportunitats, per això fem una especial esforç amb els petits municipis que no disposen de recursos per dur a terme esdeveniments com aquests “, ha assenyalat Jarque.