La Diputació obrirà un termini extra de 12 dies per a sol·licitar subvencions esportives quan finalitze l’Estat d’Alarma

533
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La diputada d’Esports, Tania Baños, explica que amb el Reial Decret del 14 de març va quedar suspés un període que inicialment estava previst que finalitzara el dia 26 d’aqueix mateix mes

La diputada provincial d’Esports, Tania Baños, ha informat que els tècnics del seu departament ho tenen tot disposat per a reprendre el procés de tramitació de subvencions quan finalitze l’Estat d’Alarma. Són ajudes a les quals s’accedeix a través de set línies específiques que compten amb una dotació pressupostària global de 2.185.000 euros, la tramitació dels quals va haver de ser suspesa el passat 14 de març arran de la publicació del Reial Decret que declarava l’Estat d’Alarma.

L’aplicació d’aquesta figura constitucional va determinar que quedaren suspesos i interromputs els terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic, donant-se la circumstància que en aqueix moment ja estava obert el període de presentació de sol·licituds que hauria d’haver finalitzat el 26 de març. Baños explica que «com quedaven 12 dies de termini, la qual cosa farem una vegada que finalitze l’Estat d’Alarma és obrir un nou de 12 dies perquè ningú resulte perjudicat». Del que es tracta és de «ser àgils i de garantir la igualtat d’oportunitats».

Les ajudes a les quals es refereix la diputada d’Esports són per a clubs nacionals i internacionals amb activitat esportiva anual, grans esdeveniments esportius, beques per a esportistes, entitats sense ànim de lucre que organitzen circuits d’esport popular, desplaçaments d’esportistes, ajuntaments de menys de 3.000 habitants que organitzen esdeveniments en el medi natural i clubs d’esport adaptat.