La Diputació obrirà el 5 de juny la inscripció per a la tercera edició de Castelló Sènior amb prop d’11.000 places

151
Programa Castelló Sénior

-El programa de vacances per a majors de 65 anys permetrà allargar l’activitat del sector turístic en la costa i interior

La tercera edició de Castelló obrirà el pròxim 5 de juny el seu període d’inscripció perquè 10.707 majors de 65 anys de la província es beneficien d’aquest programa de vacances. Es tracta de la iniciativa que pretén facilitar unes vacances a un preu simbòlic per als castellonencs majors, alhora que garanteix ocupacions hoteleres en temporada baixa, ampliant el període d’obertura dels establiments, estabilitzant així l’ocupació turística quasi tot l’any.

Del total de places que ofereix la Diputació, 6.549 estaran incloses dins del ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’, de les quals 1.871 seran per als mesos de tardor d’enguany i 4.678 per a l’hivern i la primavera de 2018. Per la seua banda, l’itinerari d’interior ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ posarà a la disposició dels seus possibles usuaris fins a 4.158 ‘bitllets’ per a descobrir Castelló, 1.358 per al que resta d’any i fins a 2.773 per a l’exercici vinent.

La temporada hotelera ja s’ha ampliat a vuit mesos

Els torns vacacionals per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural” es desenvoluparan del 4 de setembre al 14 de desembre d’enguany i del 15 de gener al 13 de juliol de 2018, tots dos inclusivament; mentre que els itineraris turístics pel litoral estan programats entre el 17 de setembre i el 26 de novembre i el 14 de gener i el 17 de juny de 2018. La intenció és que la temporada hotelera en la província s’allargue més enllà dels mesos de temporada alta. Així, en menys de dos anys ja s’ha ampliat la temporada hotelera de cinc a vuit mesos.

No en va, en tots dos casos s’exclouen les èpoques en les quals la xarxa hotelera castellonenca registra millors xifres: estiu, Nadal i Setmana Santa.

Preus assequibles per a les persones que s’inscriguen

El ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’ oferirà per 80 euros una experiència turística durant 6 dies en hotels situats en poblacions del litoral, amb entrada diumenge i eixida divendres, en règim de pensió completa i amb un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics provincials.

Per la seua banda, les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural” es realitzaran durant 3 dies en dies laborables i inclouen l’estada en hotels situats en municipis de l’interior de la província en règim de mitja pensió i visites a diferents municipis on es realitzaran els esmorzars.