La Diputació obri el termini de sol·licituds per a Castelló Sènior, que romandrà activat fins al 30 d’octubre

715
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

El Patronat Provincial de Turisme ha donat hui el vistiplau al calendari del programa de vacances per a majors Castelló Sènior que la Diputació activarà durant 2021 amb l’objectiu de fer costat al sector turístic provincial en l’actual context de crisi econòmica provocat per la pandèmia de la Covid-19. Així, la comissió permanent del Patronat, presidida pel president de la Diputació, José Martí, ha aprovat per unanimitat la modificació de les bases, que suposa definir els torns vacances del 10 de març al 15 de juliol de 2021.

José Martí, acompanyat per la diputada provincial, Virginia Martí, ha insistit en la “necessària implicació del Patronat amb el sector turístic, perquè som conscients que cal activar les iniciatives que permeten prémer l’activitat econòmica d’un dels sectors més afectats per la Covid-19 com és el del turisme”. Sobre aquest tema, recalca que, al costat del caràcter social que acompanya a Castelló Sènior, “s’uneix enguany el suport als nostres empresaris, perquè considerem que, complint sempre les garanties sanitàries i d’higiene que marquen les administracions competents, aquest programa de vacances pot i deu desenvolupar-se”.

El termini d’inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d’octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s’estructuren en 3 programes vacacionals diferents: “Vacances en la Costa de Castelló”, “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural” i “Estades en Balnearis”.

Vàries són les novetats d’enguany. Com apunta Virginia Martí, per primera vegada s’anul·la la inscripció presencial en el registre del Palau Provincial, per la qual cosa tots els interessats hauran de fer-ho a través de mitjans electrònics o correu postal. “Creiem que és la millor solució per a evitar primer cues innecessàries i, segon, eliminar la concentració de persones en l’actual situació sanitària que ocasiona la pandèmia”, destaca la diputada. Al costat d’això, un altre dels importants canvis és que les places s’assignaran per sorteig i no per ordre d’inscripció, com es feia fins hui.

Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural:

Es tracta d’una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics on es realitzaran els esmorzars.

Estades en Balnearis:

Estada durant 8 dies/7 nits en hotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris

El cost de les places és el següent:

-176 € per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”.

-159,50 € per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”.

-447,50 € per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finançar part del cost dels viatges a través de subvencions “en espècie”, sent a càrrec de les persones beneficiàries els següents imports segons el programa seleccionat:

-80 € (IVA inclòs) per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”. Tot inclòs.

-50 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”. Tot inclòs.

-125 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Estades en Balnearis”.