La Diputació invertirà 220.000 euros en quatre casernes de la Guàrdia Civil de la província

76
PUBLICITAT

Les actuacions afectaran a Cabanes, Peníscola, Vilafamés i Torreblanca

La Diputació Provincial de Castelló ha anunciat que invertirà 220.000 euros per a millorar cuatre casernes de la Guàrdia Civil. Els edificis inclosos en el projecte són els de Peníscola, Vilafamés, Torreblanca i Cabanes.

Quant a les característiques de cada actuació, amb un pressupost de 53.000 euros es millorarà la caserna de Peníscola quant a l’obertura i execució de buits de ventilació accessibles, en cambres de forjats sanitaris i en el muret i reposició del clos posterior, entre altres.

En el cas de Vilafamés, la partida de 53.000 euros es destinarà a la reforma de dependències oficials per a vestuaris masculins i femenins. Mateix objecte de les obres i mateix pressupost serà l’actuació prevista en la caserna de Torreblanca, mentres que a Cabanes, amb un pressupost de 40.000 euros es destinarà a la reforma superficial del pavelló per a vestuaris masculins i femenins.

El pressupost total es completa amb la redacció del projecte de Cabanes, la direcció d’obres per a les actuacions previstes el present exercici i la redacció de projectes per a obres previstes l’any vinent.

L’acord d’aportacions de la Diputació de Castelló amb la Direcció General de la Guàrdia Civil, per a la realització d’obres de conservació i reparació de casernes de la Guàrdia Civil a la província de Castelló per a l’exercici 2024, s’emportarà a aprovació en la junta de govern convocada per a aquest dimarts 23.

Així ho ha traslladat Barrachina en la reunió celebrada amb el coronel cap de la Comandància de Castelló, Ángel Gil Redondo; el comandant cap de suport de la Comandància de Castelló, Tomás Manuel Sendón, i el guàrdia civil Gregorio Rodríguez Pérez.