La Diputació inverteix 556.520 en l’administració electrònica

648
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló invertirà 556.520 euros en el període comprés entre l’1 d’octubre de 2020 i el 30 de setembre de 2021 amb motiu de l’aprovació de la primera pròrroga del contracte de prestació d’una plataforma d’administració electrònica per a la mateixa institució, els seus organismes autònoms i consorcis adscrits, i les entitats locals de la província de menys de 20.000 habitants. El contracte inicial va ser adjudicat en 2019 a l’empresa ESPUBLICO SERVICIOS PARA LA ADMINISTRACIÓN S.A. per un any, prorrogable per un màxim de quatre exercicis.

És una informació oferida per la diputada de Participació i Transparència de la Diputació de Castelló, Xaro Miralles, qui ha explicat que “amb aquest servei d’administració electrònica les entitats locals guanyen en agilitat i transparència” al teletramitar processos administratius amb empreses i particulars a través de la seu electrònica “amb total seguretat i amb les màximes garanties jurídiques”.

La diputada ha manifestat que es tracta d’una eina que compleix amb tots els estàndards de qualitat establits “amb la qual ajudem els ajuntaments a millorar de manera gradual i substancial la qualitat dels serveis que presten als ciutadans, els qui, d’altra banda, resulten beneficiats en poder relacionar-se amb les administracions d’una manera molt més senzilla i fluida”.