La Diputació impulsarà 136 accions formatives per a fomentar l’ocupació en 53 municipis de la província fins a final d’any

305
Pla de foment del treball
– El Pla I de Formació i Intermediació Laboral 2016 inclourà ja al setembre 32 tallers d’ocupació en 24 pobles

La Diputació de Castelló continua amb el Pla Provincial per al foment de l’ocupació, l’emprenedoria i la promoció econòmica. Cal destacar que aquest pla ideat per Javier Moliner, que considera fonamental per a contribuir a millorar les oportunitats econòmiques i la creació de llocs de treball, preveu un total de 136 accions formatives fins a finals d’any en 53 municipis de la província.

A través del Servei de Promoció Econòmica, la Diputació de Castelló posarà a la disposició dels aturats castellonencs ja en el mes de setembre un total de 32 tallers en 24 localitats, des de les més grans com Vila-real, Vall d’Uixò, Benicarló i Vinaròs a les més xicotetes com Vistabella del Maestrat, Caudiel, Cervera del Maestre, Azuébar o Eslida. Amb l’objectiu de “millorar les oportunitats laborals dels aturats de la província a través de la formació”. Es tracta de cursos formatius en recerca d’ocupació, per a superar amb èxit una entrevista de treball, intel·ligència emocional, xarxes socials, mindfulness…

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha posat en valor la naturalesa d’uns cursos que “estan centrats a aconseguir la inserció laboral dels seus assistents i en els que tots els veïns de la província tinguen les mateixes oportunitats”.

Combatre la desocupació és la prioritat

“Es tracta de propiciar el millor escenari possible perquè els aturats de la província vegen augmentades les seues opcions de trobar treball. Combatre la desocupació en la província és prioritat màxima per al govern provincial de la Diputació i és per això que seguirem treballant perquè els aturats de la província compten amb els majors recursos possibles per a abandonar les llistes de l’atur”.

De fet, en el que portem d’any, més d’1.000 aturats de la província ja s’han beneficiat d’aquesta formació gratuïta i eminentment pràctica impulsada per la Diputació dins de la seua Estratègia per a l’Ocupació 2016. Els 120 Ajuntaments adherits a l’Estratègia Provincial per a l’exercici 2016 es beneficien d’una bateria d’iniciatives que no només aborden l’impuls de l’ocupació, sinó també el suport a l’activitat emprenedora i la consolidació econòmica de les empreses castellonenques.