La Diputació impulsa la Cursa per Muntanya de Vistabella com a part de Castelló Escenari Esportiu

115
Reunió Cursa de Vistabella

– La prova tindrà lloc el 5 d’agost i forma part per 4t any consecutiu del calendari de la Federació Espanyola de Muntanya

La Diputació de Castelló impulsa la Cursa per Muntanya de Vistabella com a part del seu projecte Castelló Escenari Esportiu per a dinamitzar els pobles de la província a través de l’esport. La prova, que tindrà lloc diumenge que ve 5 d’agost, forma part per quart any consecutiu del calendari oficial de la Federació Espanyola de Muntanya i Escalada i està organitzada per l’Ajuntament de Vistabella i el Club de Muntanya de la localitat amb el suport incondicional de la Diputació.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, s’ha reunit amb Rubén Porcar del Club de Muntanya de Vistabella, per a conèixer tots els detalls previs a la competició. “Estem davant una nova convocatòria en la qual els millors corredors del panorama nacional tornaran a gaudir a l’interior de Castelló del millor escenari esportiu. Els atractius naturals de Vistabella i la gran organització de la prova seran de nou el millor tàndem per a aquesta fórmula d’èxit”, ha indicat el diputat.

I és que cal tenir en compte que l’impacte turístic que té aquesta prova és molt important, doncs al voltant del 85% dels seus participants són de fora de la província, amb la qual cosa pernocten en el municipi i els seus voltants.

Característiques tècniques

Amb un límit de 600 participants, la Cursa per Muntanya de Vistabella es presenta amb un recorregut de 27 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positius, sobre un traçat molt complet, amb trams molt ràpids combinats amb zones molt tècniques i forts desnivells en la part final de la prova. És aquest peculiar traçat, a més de la riquesa natural de l’entorn i la gran quantitat de voluntaris del municipi, el que fa d’aquesta carrera una cita única amb l’esport de muntanya en la nostra província.