La Diputació i la Guàrdia Civil acorden realitzar obres de millora en l’aquarterament d’Albocàsser

248
Obres de millora quarters
És el nové any que la institució formalitza aquest suport que suma ja 1,8 milions d’euros i 38 actuacions en instal·lacions
Barrachina: “Estem molt orgullosos del treball de la Guàrdia Civil i per açò volem contribuir a millorar les seues condicions”

La comissió mixta de seguiment conformada per membres de la Diputació i de la Guàrdia Civil ha definit ja les quatre obres més apressants a realitzar en les instal·lacions de la Guàrdia Civil en tres municipis de la província durant aquest 2015. L’objectiu és millorar els aquarteraments perquè puguen prestar un millor servei als castellonencs i, per a açò, la Guàrdia Civil realitza una aportació d’un import similar al que duu a terme la Diputació per a optimitzar aquesta labor de recuperació d’immobles.

Cal assenyalar que la comissió mixta de seguiment està presidida pel vicepresident de la Diputació, Miguel Barrachina, i també la conformen la cap del servei de Contractació, Mª Pilar Batet, el coronel de la Comandància de la Guàrdia Civil a Castelló i diversos representants del Cos.

A través d’aquest conveni de col·laboració, la Diputació es compromet a invertir 198.000 euros per a realitzar obres de conservació i adequació d’aquarteraments de la Guàrdia Civil, que té demarcació en 133 municipis de la província, a excepció de Castelló i Vila-real.

Tal com ha assenyalat Barrachina, “la Diputació de Castelló, compromesa amb la problemàtica dels robatoris, vol millorar la seguretat dels castellonencs. Estem molt orgullosos del treball que realitza en els municipis la Guàrdia Civil i per açò volem millorar els seus dispositius amb aquesta aportació”.
És important assenyalar que aquesta comissió durà a terme també el seguiment de les obres a realitzar (i que es detallen en el quadre a continuació) durant enguany 2015:

AQUARTERAMENT

OBRES

VALORACIÓ

Castelló

Construcció oficines grup d’informació

 83.500,00 €

Castelló

Reparació terrassa zona sur

 23.500,00 €

Nules

Rehabilitació façana aquarterament

 52.600,00 €

Albocàsser

Substitució finestres aquarterament

 38.400,00 €

TOTAL

198.000,00€

 

Suport a la Guàrdia Civil

La Diputació ha finançat amb 718.000 euros a la Guàrdia Civil durant aquesta legislatura per a seguir millorant la seguretat ciutadana i la qualitat del treball que la Benemérita exerceix en tots els municipis de la província al que ha contribuït durant aquest temps amb 38 actuacions de millora en aquarteraments. És el novè any que la institució provincial formalitza aquest suport que suma ja 1,8 milions d’euros i reforça una col·laboració que ha permès la consecució d’importants millores en les infraestructures del Cos.

“En la mesura de les nostres possibilitats seguirem contribuint a l’excel·lent treball que els agents de la Guàrdia Civil desenvolupen en tots els municipis de Castelló. La Guàrdia Civil i la Diputació treballem per arribar on uns altres no arriben, fins a l’últim racó de la província, mantenint una important presència i treball també en els entorns rurals castellonencs”, ha conclòs Barrachina.