La Diputació ha obert el termini d’inscripció per al seu programa de viatges de turisme actiu per a joves ‘Castelló Junior’

436
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

Des d’avui, i fins al 15 de setembre, els més de 77.000 joves de la província podran beneficiar-se d’una de les 4.520 places
Martínez: “Adaptem el reeixit model de ‘Castelló Sènior’ per obrir Castelló als nostres joves i desestacionalitzar el turisme”

La Diputació de Castelló ha obert el termini d’inscripció per al seu programa de viatges de turisme actiu per a joves ‘Castelló Junior’. Des d’avui, i fins al pròxim 15 de setembre, el Govern Provincial posa a disposició dels més de 77.000 castellonencs amb edats compreses entre els 18 i 30 anys una de les 4.520 places perquè es beneficien de “aquest nou pla de vacances que neix per dinamitzar l’activitat turística a la província seguint els passos de l’exitós “Castelló Sènior”.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha destacat la transcendència d’aquesta nova iniciativa turística que “transforma l’excel·lent patrimoni natural d’aquesta província dual en el millor estímul turístic a més d’en un nou argument per reforçar l’orgull de pertinença a aquesta terra única “.

D’aquesta manera, i amb un cost ínfim de 50 euros, els joves castellonencs es podran inscriure en algun dels set paquets de vacances de cap de setmana entre els quals s’inclouen busseig, nàutica, senderisme, bicicleta d’alta muntanya, golf, pàdel i activitats de multiaventura com ara ràfting, barranquisme, ràpel, caiac o piragüisme, entre d’altres.

“Tot per incentivar el desenvolupament turístic de la nostra província i que els nostres joves es convertisquen en un nou estímul per al turisme provincial i, per tant, en un argument més per mantenir hotels oberts i amb ells perllongar els treballs que se sustenten gràcies a l’activitat turística “, ha reafirmat Martínez.

Així, durant els propers dos mesos i fins el 31 de maig de l’any que en cas de no cobrir la totalitat de les places ofertes, els castellonencs podran sol·licitar alguna de les places habilitades, 1.356 places entre el 16 de setembre i el 17 de desembre d’aquest any i un total de 3.164 del 13 de gener al 24 de juny de l’any.

Característiques del paquet de vacances
Cal recordar que ‘Castelló Junior’ brindarà als seus usuaris un paquet de vacances de turisme actiu amb allotjament durant dos dies i una nit en un establiment hoteler amb una categoria mínima de 2 estrelles o en un càmping amb una categoria mínima de 3 estrelles, ubicats a municipis de la província i en règim de mitja pensió que inclou esmorzar i sopar. A més, els inscrits al programa també tindran costejat el dinar així com una excursió de migdia el dissabte a la tarda i una activitat de turisme actiu segons ruta escollida.

Tot això gràcies al fet que el Govern Provincial subvencionarà cada plaça amb més de 120 euros amb l’objectiu clar “que ‘Castelló Junior’ segueixi els passos marcats per ‘Castelló Sènior’ i permetisca perllongar més enllà de la temporada alta l’impacte que el turisme té en el teixit econòmic i laboral dels nostres municipis “.

Els interessats poden formalitzar la seva inscripció via telemàtica a través de la seu electrònica o via presencial a registre de qualsevol dependència de la Diputació o en les Ofisams. Així mateix, s’habilitarà el web castellonjunior.dipcas.es amb tota la informació i descàrrega de formularis.