La Diputació fomentarà el consum de productes autòctons el pròxim Nadal a través de ‘lots Castelló Ruta Sabor’

323

• Un grup de vuit productors castellonencs s’uneixen per crear aquests lots amb l’element diferenciador que impulsa Diputació
• Roig: “Ajudem a que es consumeixi més producte castellonenc com a oportunitat per crear ocupació i consolidar població”

Ha estat un grup de vuit productors de la província pertanyents a l’element diferenciador que impulsa la Diputació el que han tingut la iniciativa d’unir-se
per crear lots nadalencs que fomentin el consum de productes de la província.

Aquesta vesprada, a les 18:30 hores tindrà lloc una presentació i degustació dels productes en el Centre Cultural Provincial Les Aules de la Diputació, en la qual pot participar tot aquell que ho desitge per tal de comprovar la qualitat d’aquests productes i l’abast d’aquesta iniciativa.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha explicat que l’objectiu d’aquesta iniciativa és “que les empreses que ho desitgen puguen obsequiar els seus treballadors amb productes de la província. Es tracta d’una iniciativa més encaminada a fomentar el consum dels productes que elaboren les empreses agroalimentàries de Castelló per seguir activant totes les oportunitats econòmiques que se’n deriven, quant a creació de llocs de treball i de consolidació de població especialment a les zones de l’interior “.

Els lots estan compostos per: melmelades Brancal, oli Bardomus, licor Nelet, vi Mas de Rander, Aigua de Benassal, Torrons Sant Lluís, pataques de Vistabella i formatges Tot de Poble.

Cal assenyalar que els lots es podran adquirir en botigues especialitzades de tota la província o bé reservar-se a través del correu electrònic saborsdenadal@gmail.com

-Impuls a la gastronomia com a oportunitat per al territori

Són moltes les iniciatives que porta a terme la Diputació de Castelló per fomentar el consum de productes autòctons com a aposta per consolidar ocupació i població en els municipis de la província. Així, durant aquests dies i fins al pròxim 29 de novembre, la Diputació atraurà a més de 6.000 turistes a 16 restaurants dels Ports que participen en les IV Jornades Gastronòmiques dels Bolets, Carn i Productes de la Tardor que impulsa el Govern provincial. Una iniciativa que incideix directament en millorar l’activitat dels establiments hostalers i turístics de la província durant un període de temps considerat tradicionalment com ‘temporada baixa’.