La Diputació fa arribar als pobles 8.400 cartes “perquè cap xiquet es quede sense demanar els seus joguets als Reis d’Orient”

327
Ruth Sanz , diputada de Cultura
Ruth Sanz , diputada de Cultura
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La impremta provincial, dirigida per Ruth Sanz, celebra el Nadal amb el disseny d’una missiva dirigida als municipis de menys de 20.000 habitants

La Diputació de Castelló ha editat una carta adreçada a tots els xiquets i xiquetes de la província perquè cap d’ells es quede aquest Nadal sense poder demanar els seus joguets als Reis d’Orient ni compartir els seus desitjos per a l’any nou.

La missiva, dotada amb un disseny alegre farcit de motius nadalencs, s’ha editat en format físic per a tots els municipis amb una població inferior als 20.000 habitants, mentre que també s’ha habilitat un espai a www.dipcas.es perquè tot aquell que ho desitge també puga descarregar-la.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que aquesta setmana han començat a eixir de les dependències de la Impremta Provincial més de 8.400 cartes cap als 29 municipis que s’han interessat fins al moment per aquesta iniciativa. “D’entre totes les iniciatives que fem a l’any des de l’àrea d’impressió possiblement aquesta siga la més senzilla, però també la més emotiva, sobretot per tota la càrrega emocional que té per a les famílies de Castelló”. El repartiment a les llars serà tasca de cada ajuntament.

Sanz ha explicat que totes les localitats amb menys de 20.000 habitants encara poden sol·licitar el seu paquet de cartes a la Diputació, que les farà arribar en el menor temps possible.

La carta ha estat editada en els dos idiomes oficials de la Comunitat, el valencià i el castellà. D’entre les sol·licituds, la llengua pròpia ha acaparat el 70% de les instàncies.