La Diputació estudia la distribució dels productes de Castelló Ruta Sabor a través de les cooperatives locals

582
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

Aquesta col·laboració permetria augmentar la presència i venda de productes autòctons de la marca en els municipis de Castelló

La Diputació de Castelló estudia al costat de la Federació de Cooperatives Alimentàries de la Comunitat Valenciana introduir la marca de productes autòctons Castelló Ruta Sabor a les cooperatives locals per tal de millorar la seva presència en els municipis i impulsar les seues vendes també per aquest canal de distribució. El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha compartit una reunió amb el director de la Federació de Cooperatives, José Vicente Segarra, i la responsable de la delegació a Castelló, Míriam Mestre.

Roig ha explicat que “des del Govern Provincial seguim estudiant tots els canals perquè els productes de Castelló Ruta Sabor estiguen accessibles als seus potencials clients. Creiem que podria ser positiu que també estigueren presents en aquests punts de distribució en els quals es comercialitzen productes de la terra per fomentar les seues vendes “.

En aquest sentit, el diputat ha recordat que “Castelló Ruta Sabor és un instrument que hem creat per dotar de més oportunitats als nostres pobles, facilitar que els joves de Castelló troben feina en els seus pobles a través del major consum dels productes que ens fan cridar-nos el millor rebost del Mediterrani. En aquest cas parlem de les cooperatives, com fa poc també parlàvem de la inclusió de la pesca, en definitiva més i millors oportunitats per als nostres productes i la nostra gent i pel que estem disposats a seguir treballant “.

Actualment ja hi ha 61 productes adherits a la marca Castelló Ruta de Sabor. Tota la informació es pot consultar en www.castellorutadesabor.es