La Diputació diu que l’ocupació a Setmana Santa superarà el 70%

560
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló ajuda, a través d’una completa estratègia d’accions publicitàries, al fet que les previsions turístiques d’aquesta Setmana Santa hagen millorat a la província respecte a 2014 i se situen en una mitjana del 70% d’ocupació en els establiments hotelers de costa que romanen oberts en aquestes dates, i superior al 75% en les zones de l’interior. Aquestes dades, a més d’una setmana dels dies festius, fa suposar que s’assolirà gairebé el ple en els establiments.

La ciutat de Castelló també registrarà dades positives, d’entorn del 90%. És una ocupació alta a causa del campionat, que compta amb la col·laboració de la institució provincial, de futbol base ‘Primer Toque’ que se celebra a la ciutat i en el qual participen 23 clubs de futbol amb 100 equips.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “aquest any hem treballat amb la peculiaritat que la Setmana Santa arriba abans que altres anys, la qual cosa dificulta en part l’obtenció dels mateixos o millors resultats que en campanyes anteriors, ja que el turista està més pendent que mai de les previsions climatològiques, especialment en el cas de la costa. No obstant això, a l’interior, en cas de tenir temps més fred pot ser un aliat a les zones més altes de la província “.

En aquest sentit, Martínez ha explicat que “l’esforç de la Diputació per procurar bons resultats turístics durant aquestes dates no se centra només en promoció turística, que també, sinó en impulsar una completa agenda d’activitats culturals i esportives que enriqueixen l’oferta complementària de nostre destí “.

-Un treball promocional i d’oferta complementària que dóna resultats

L’aposta ferma del president Moliner per potenciar el turisme intern i de proximitat de la província amb desenes d’activitats esportives, culturals i gastronòmiques està ajudant de forma notable al fet que els hotels de Castelló arrenquen aquest 2016 amb un 18,5% més de viatgers en hotels (35.465 al gener) i un total de 75.238 pernoctacions. En establiments extrahotelers l’augment de viatgers va ser al gener del 26,05% i del 20,16% de les pernoctacions.

Una ajuda de la Diputació al sector que està tenint com a important exponent el programa de viatges per a gent gran Castelló Sènior la primera edició està a punt d’acabar després d’haver beneficiat ja a prop de 10.000 persones majors de la província. Segons l’opinió del vicepresident Martínez, “està suposant un abans i un després per al turisme provincial, ja que el Castelló Sènior ajuda als establiments a què es quedin més temps oberts, a mantenir a treballadors i per tant a desestacionalitzar, el nostre gran objectiu en el sector “.