680.000 euros per a subvencions a entitats vinculades al Benestar Social

538
Ple de la Diputació de Castelló
Ple de la Diputació de Castelló
PUBLICITAT

Nota de premsa Diputació de Castelló

  • A aquestes ajudes podran optar projectes elaborats durant l’Estat d’Alarma relacionats amb la crisi del coronavirus
  • Les bases prevalen la qualitat dels projectes, la creació de llocs de treball i la contractació de persones amb discapacitat. També es valora la implantació a l’interior

La Diputació de Castelló aprovarà en el ple que se celebrarà telemàticament demà dimarts les bases de les subvencions a entitats sectorials vinculades al Benestar Social per a la implementació de programes i serveis, el pressupost de les quals és de 680.000 euros. Són ajudes a les quals es podrà accedir pel procediment de concurrència competitiva per a la realització de programes de salut i prevenció, promoció de l’envelliment actiu, conciliació familiar, educació i atenció a la infància i activitats socials de promoció comunitària. També es podran presentar projectes elaborats durant l’Estat d’Alarma que tinguen relació amb l’emergència sanitària ocasionada per la pandèmia del coronavirus.

Ho ha anunciat la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, qui ha destacat que s’han millorat les bases per a garantir la igualtat d’oportunitats de totes les entitats i perquè resulte determinant la qualitat dels projectes presentats.

Els criteris de baremació també s’han millorat perquè a més de la qualitat dels projectes presentats es prevalguen aspectes com la creació de llocs de treball o la contractació de persones amb discapacitat. També es prioritzen altres circumstàncies com ser una entitat amb experiència en l’àmbit social, comptar amb seu en un municipi xicotet o estar implantada en diversos municipis.

La vicepresidenta ha explicat que “hem elaborat unes bases que són conseqüents amb la filosofia programàtica de l’equip de govern de la Diputació del canvi que encapçala el president José Martí, en les quals es prioritza la creació d’ocupació i d’ocupació inclusiva, l’increment de la qualitat i del número dels serveis que es presten a l’àmbit rural i la generació d’activitat econòmica als pobles d’interior”.

Patricia Puerta
Patricia Puerta amb jubilats