La Junta de Govern dóna llum verda a actuacions en els vials La Sènia- Torremiró, Castelló-Ribesalbes i el camí de la Canà

La Junta de Govern de la Diputació de Castelló va aprovar ahir els projectes per a tres noves actuacions d’ampliació i reforç del ferm de carreteres de l’interior de la província amb una inversió total de 900.000 euros. Així ho ha confirmat el diputat de Carreteres, Juan Bautista Juan, que ha reiterat que aquestes obres responen al compromís de la institució provincial per “millorar les comunicacions i així potenciar les oportunitats econòmiques i turístiques en els pobles d’interior”.

En aquesta ocasió, es tracta dels trams de les carreteres CV-105, que uneix La Sènia i Torremiró per Castell de Cabres, des del punt quilomètric 39 + 300 al 43 + 000; la CV-189, que uneix Castelló i Ribesalbes, des del punt quilomètric 6 + 540 al 7 + 780; i el camí de la Canà, on es reforçarà el ferm des del punt quilomètric 0 + 000 al 4 + 600, pertanyents als termes municipals de Morella i Castellfort.

Les actuacions se centren en aquesta ocasió a la zona de Castelló i en una comarca rural com és Ports, atenent d’aquesta manera la reivindicació dels veïns per millorar les seves comunicacions, per tal d’escurçar temps en desplaçaments i millorar la seguretat viària.

“És fonamental bolcar-se en una òptima comunicació entre els nuclis poblacionals petits, amb pocs recursos però gran potencial turístic i de desenvolupament, i que si no fos per l’actuació de la Diputació estarien oblidats per molts”, ha afegit Juan Baptista Juan.