La Diputació de Castelló subvencionarà a l’esport base amb 600.000 euros

230
José Martí, president de la Diputació, amb Tania Baños, diputada d'Esport.
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló manté la seua ferma aposta per l’esport base i ho fa amb una línia de subvencions de 600.000 euros. El president José Martí reitera el suport de la institució provincial a l’esport base i destaca el treball que s’està realitzant “per a crear les condicions que permeten que totes les xiquetes i xiquets de la província puguen fer esport”.

Per la seua part, la diputada d’Esports, Tania Baños, ha destacat que l’esport base “és la cantera de formació dels esportistes provincials i, per això, hem anat incrementant significativament aquesta partida perquè totes les xiquetes i tots els xiquets de la província estiguen en disposició de fer esport, visquen en el lloc que visquen de la nostra geografia”.

Tal com es recullen en les bases, es podran subvencionar les següents activitats: llicències esportives, arbitratges, material esportiu, roba esportiva, transport i lloguer d’instal·lacions esportives.

Finalment, cal assenyalar que l’àrea d’Esports de la Diputació de Castelló està treballant en l’activació d’una nova convocatòria de subvencions dirigida a clubs sense secció d’esport base de municipis de menys de 3.000 habitants amb l’objectiu de lluitar contra la despoblació, ajudant econòmicament als equips i associacions esportives de municipis xicotets.