La Diputació de Castelló s’implica en la millora de la competitivitat de les petites empreses

287
El president de la Diputació de Castelló, José Martí, en la reunió amb el president de l'Associació de Treballadors Autònoms de la Comunitat Valenciana, Alberto Ara.
PUBLICITAT

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha traslladat al president de l’Associació de Treballadors Autònoms de la Comunitat Valenciana (ATA-CV), Alberto Ara, la disposició de la institució provincial a col·laborar en la implementació d’un programa formatiu i d’assessorament per a treballadors per compte propi a la província, amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les petites i mitjanes empreses radicades a les comarques de Castelló.

Es tracta d’una col·laboració que s’ha sol·licitat amb posterioritat a l’elaboració dels pressupostos de la institució de 2023, que s’activarà amb la pròxima incorporació de romanents. Ha sigut en el transcurs d’una reunió celebrada en Presidència de la Diputació.

El president Martí ha destacat la importància d’aquest sector en el qual en el 95% de les empreses tenen menys de cinc treballadors en plantilla. Són negocis que necessiten millorar en formació i digitalització per a incrementar la seua competitivitat. Segons ha explicat «té tota la coherència del món fer costat a aquests emprenedors en nom de la creació d’ocupació i la sostenibilitat dels xicotets autònoms de la província, també els situats en les àrees rurals d’interior», que, «com solem reiterar, és la nostra principal preocupació, perquè ens sembla fonamental el suport a la generació d’activitat econòmica en les xicotetes poblacions de l’àmbit rural».