La Diputació de Castelló recolza la realització d’activitats esportives de 93 clubs amb 600.000 euros

747
José Martí, president de la Diputació de Castelló, i Tania Baños, diputada d'Esports, mentre conversen a una reunió.
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló ha publicat la concessió de la seua línia d’ajudes a clubs d’esport base de la província per a la realització d’activitats esportives. La diputada provincial i responsable de l’àrea d’Esports, Tania Baños, ha confirmat que un total de 93 entitats esportives s’han beneficiat d’aquesta subvenció que compta amb una partida econòmica de 600.000 euros.

Sobre aquest tema, Baños ha assegurat que es tracta ‘’d’una magnífica notícia per al nostre territori, ja que cada vegada més escolars i persones adolescents fan esport a les nostres comarques’’, i ha subratllat el ‘’compromís de la Diputació amb l’esport base, el de les nostres xiquetes, xiquets i joves’’.

La responsable de l’àrea d’Esports ha recordat que l’entitat provincial ha quadruplicat la dotació econòmica respecte al 2020, ‘’per tal de fomentar la pràctica de l’esport entre els nostres joves, fent-los veure que l’esport és sinònim de salut a més d’una potent eina educativa, mostrant valors com l’esforç i la solidaritat, i social, mitjançant la companyonia i el treball en equip’’.

D’aquesta manera, un total de clubs amb categories base són beneficiaris d’aquesta ajuda. Aquestes entitats esportives pertanyen a disciplines molt diverses, com ara el futbol, atletisme, triatló, bàsquet, handbol, natació, patinatge, taekwondo, rugbi, beisbol, ciclisme, pàdel, gimnàstica i pilota.