La Diputació de Castelló promocionarà activitats juvenils per la província per un import de 25.000 euros

559
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

L’àrea de Lluïsa Monferrer impulsa una línia d’ajudes que podran sol·licitar-se fins al 3 d’agost

La Diputació de Castelló contribuirà a la realització d’activitats i programes per a joves al llarg del territori amb una línia de subvencions de 25.000 euros. Així es desprén de l’acord de junta de govern que dona llum verd a les ajudes, a les que podran optar les entitats de la província inscrites en el cens d’associacions juvenils.

La diputada provincial de Joventut, Lluïsa Monferrer, ha ressaltat la importància de recolzar el teixit associatiu juvenil per a ampliar l’oferta d’activitats de lleure i formació destinades als més joves i ha animat a les associacions a acollir-se a la convocatòria. “Quan anem de la mà de la joventut som capaços de fer coses grans i fer-les bé, per això estem ací fent-los costat, perquè el seu treball ho val”.

Atenent les bases, podran ser objecte de subvenció aquelles activitats d’animació, temps lliure o de promoció de l’ocupació juvenil que se celebren al llarg de l’any 2020 a la província de Castelló, així com programes d’informació i assessorament per a joves, l’edició de revistes i estudis sobre el món jove. L’ajuda de la Diputació no superarà en cap cas la quantia de 1.500 euros, sent la despesa màxima subvencionable els 3.000 euros.

Els col·lectius interessats tenen de termini per a la presentació de la sol·licitud fins al 3 d’agost. El procediment de concessió serà per concurrència competitiva. La convocatòria es pot consultar en el Butlletí Oficial de la Província i en la pàgina web de la Diputació de Castelló.