La Diputació de Castelló, a través de l’àrea de Turisme que dirigeix la diputada Virginia Martí, continua amb la seua ferma aposta per la promoció dels productes de proximitat. En aquesta ocasió, ha organitzat la Tardor Gastronòmica, un esdeveniment en el qual es posarà en valor els productes de proximitat i la cuina de mercat.
Fins al 27 de novembre, els amants de la bona gastronomia i dels productes castellonencs, podran gaudir de menús ‘Castelló Ruta de Sabor’ que oferiran els restaurants participants.
La Tardor Gastronòmica és el millor aparador de la varietat i qualitat culinària de la nostra província, a més que ofereix un recorregut de Castelló a través dels seus sabors més tardorencs.
A més, les persones que degusten els menús de temporada podran valorar-los i entraran en el sorteig d’una escapada gastronòmica per a dues persones amb allotjament, menjar o sopar i experiència gastronòmica.
La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha assenyalat «l’èxit de ‘Castelló Ruta de Sabor’», que en l’actualitat compta amb 420 integrants, 277 del sector turístics i 143 de l’agroalimentari. “Es tracta d’un projecte de gran dinamisme i en constant creixement que la Diputació de Castelló, a través del Patronat Provincial de Turisme, està impulsant amb el clar objectiu de promocionar els excel·lents productes amb els quals compta la nostra província.