La Diputació de Castelló presenta l’itinerari de les ‘Estreles referents de la Igualtat’ per reivindicar el 8-M

212
Presentació de l'acte a la plaça de les Aules de Castelló.
PUBLICITAT

La plaça de les Aules va acollir els actes principals que ha organitzat la Diputació de Castelló, a través de l’àrea d’Igualtat, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. La vicepresidenta de la institució provincial i diputada provincial d’Igualtat, Patricia Puerta, va presentar la iniciativa ‘Estreles referents de la Igualtat’ amb la qual es pretén reivindicar el 8M.

Els noms de les estreles són: Isabel Ferrer Giner, l’equip de futbol sala femení d’Albocàsser, Lola Sales García, Vita Arrufat Gallén, Anna Sales Boix, Tania Traver Traver, Ana Portal Nieto, Mireia Pitarch Pitarch, Centre de desenvolupament rural Alt Maestrat, Asunción Ventura Franch, Asociación Mujeres Sector Público, Networking Directivas Castellón, Reinventhadas, Afammer, Fademur, Teatre de Caixó, Angie i Julia Vera, Soledad Murillo de la Vega, Capitolina Díaz i Elvia González del Pliego Dorantes, Diana Raznovich, María Martín Barranco, Feminismo en 35 #, MACVAC, Ainhoa Anaut, Laura Avinent, Miriam Chiva i Laura Celades, De puertas para adentro, Towanda Rebels, Patricia Sornosa, Save the Children, Les nostres escriptores, Ascensión Xirivella, Universitat Jaume I, Càtedra UNED Diputació, Xarxa Agents Igualtat CS, Centres 24 H i Dones Rurals, Escola de la Tardor, Rosa M. Rodríguez Magda, Macu Gimeno Mengual, Lidón Sancho, Dueto Suggia, Grup de Dones Els Ports, Grup Dones Vila-real, Liceu de Dones Castelló, Acudim Vila-real, Cocemfe Castelló, Emprendedoras rurales, Ellos por la Igualdad, Lara Esteve Mallent i La Rabera Ecléctica.

A continuació es va projectar el vídeo ‘Dones de l’Univers’, que ha sigut promogut juntament amb l’Ajuntament de Castelló i en el qual han participat per al rodatge els ajuntaments d’Orpesa i Vilafamés. La lletra de la cançó és de Pepa Cases; música de Pepa Cases i Héctor Tirado; i es compta amb les veus de Pepa Cases i Mireia Vives.