La Diputació de Castelló oferirà dos tallers d’ocupació a Albocàsser i a Benassal

849
PUBLICITAT

Albocàsser i Benassal són els llocs escollits per la Diputació de Castelló per a posar en marxa dos tallers d’ocupació dirigits a persones desocupades o en situació de millora d’ocupació majors de 18 anys inscrites en el Labora. 

La primera formació s’impartirà en el Centre CEDES d’Albocàsser i comptarà amb 10 alumnes que rebran lliçons per a l’obtenció de dos certificats de professionalitat: Dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil nivell 2 i Direcció i coordinació d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil nivell 3.

El segon taller es realitzarà en el Centre Sociocultural de Benassal i formarà altres 10 alumnes per a l’obtenció dels següents dos certificats de professionalitat: Operacions auxiliars de serveis administratius i generals nivell 1 i Activitats administratives en la relació amb el client nivell 2. 

Ambdós cursos s’iniciaran el dia 18 d’octubre de 2022 i duraran un any. A més, l’alumnat-treballador serà seleccionat d’entre tots els municipis d’influència del CEDES Albocàsser i Vall d’Alba. Per tant, les persones interessades deuran contactar al més aviat possible amb el centre educatiu CEDES Albocàsser i informar-se de com fer el tràmit de sol·licitud de participació en Tallers d’Ocupació en l’especialitat i taller desitjat. El temps límit d’enregistrament de tots els tràmits és el 12 de setembre. 

D’altra banda, l’alumnat que vullga participar en el Taller d’Ocupació d’Albocàsser amb nivell mínim de qualificació professional 2 haurà de complir alguns requisits. D’entre ells, destaquen la necessitat de presentar el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria, un certificat de professionalitat del mateix grau en el nivell 1 o tenir superades les proves d’accés als cicles formatius o a la universitat. Per a aconseguir més informació o fer la inscripció es pot contactar amb el telèfon 964251547 o amb el correu cedesalbocasser@dipcas.