La Diputació de Castelló obri les portes a la tercera edició de ‘Castelló Ruta de Sabor’ amb 11 productors i els tres restaurants amb Estrella Michelin

69
PUBLICITAT

La fira estarà oberta de divendres a diumenge en la Plaça de Les Aules de Castelló i comptarà amb ‘showcookings’ dels xefs Alejandra i Emanuel, del ‘Restaurante Atalaya’ d’Alcossebre, el dissabte a les 12.00 hores; Miguel Barrera, de ‘Cal Paradís’ de la Vall d’Alba, el dissabte a les 19.30 hores, i Raúl Resino, de ‘Restaurante Raúl Resino’ de Benicarló, el diumenge a les 12.00 hores

El president de la Diputació de Castelló, José Martí; la diputada de Turisme, Virginia Martí, i el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, han visitat aquest matí la fira de ‘Castelló Ruta de Sabor, que arriba a la seua tercera edició i que romandrà oberta en la Plaça de les Aules de la capital de la Plana fins al diumenge 21 de maig. L’esdeveniment obri les seues portes de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 22.00 hores tant el divendres com el dissabte, mentre que el diumenge l’horari serà de 10.00 a 15.00 h.

La fira acull un total d’onze expositors de productors de la província i comptarà amb ‘showcookings de la mà dels xefs que atresoren una Estrela Michelin a la província: Alejandra i Emanuel, del ‘Restaurante Atalaya d’Alcossebre, el dissabte a les 12.00 hores; Miguel Barrera, de ‘Cal Paradís’ de la Vall d’Alba, el dissabte a les 19.30 hores, i Raúl Resino, de ‘Restaurante Raúl Resino’ de Benicarló, el diumenge a les 12.00 hores.

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat que l’objectiu principal de la fira és visibilitzar els productes de la província, amb especial atenció a l’interior, “perquè són moltes les propostes de proximitat que podem trobar molts, totes de qualitat”. El turisme gastronòmic és un dels pilars fonamentals de la política turística de la Diputació a través de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’

Les persones que s’acosten a la Plaça de les Aules durant el cap de setmana podran gaudir en directe de presentacions de productes, tastos i demostracions gastronòmiques, a més de poder adquirir els productes que s’exhibisquen als diferents estands.

Empreses participants

Les empreses participants d’aquesta edició són Consell Regulador de la D.O.P “Carxofa de Benicarló, Fruits de la Terra ‘Truffle Experts’, Tomata de Penjar, Patatas Fritas Geysel, La Posteta Melmelades Artesanes, Magistratus Mermeladas, Turrones Blasco Catí, Artesanos Gil, Pobillecològics, Bodegas Besalduch Valls Belmunt i Clos de Esgarracordes.

El programa del divendres

La fira s’ha obert hui el divendres amb les presentacions de producte del ‘Consell Regulador de la D.O.P Carxofa de Benicarló’ a les 12.00 hores i de Pobillecologics a les 13.00 hores. Les presentacions continuen a la vesprada amb ‘Tomata de Penjar’ a les 16.30 hores, ‘Patatas Fritas Geysel’ a les 17.30 hores, ‘La Posteta’ a les 18.30 hores, ‘Turrones Blasco’ de Catí a les 19.30 hores i ‘Artesanos Gil’ a les 20.30 hores. A més, hi haurà una degustació de producte a càrrec de ‘La Posteta’ a les 18.30 hores.

El programa del dissabte

El dissabte continuaran les activitats amb la presentació de producte de ‘Magistratus Mermeladas’ a les 11.00 hores, el showcooking de ‘Restaurante Atalaya’ a les 12.00 hores i la presentació de ‘Bodegas Besalduch Valls Belmunt’ a les 13.00 hores.

Les presentacions continuaran a la vesprada: a les 16.30 hores amb el ‘Consell Regulador de la D.O.P Carxofa de Benicarló’, ‘Clos d’Esgarracordes’ a les 17.30 hores i a continuació ‘Artesanos Gil’. El showcooking de ‘Miguel Barrera’ serà a les 19.30 hores i a les 20.30 hores una presentació de producte a càrrec de ‘Pobillecologics’.

El programa del diumenge

El diumenge hi haurà presentació de producte de ‘Fruits de la Terra’ a les 11.00 hores, un showcooking de ‘Raúl Resino’ a les 12.00 hores i altres dues presentacions de producte: a les 13.00 hores ‘La Posteta’ i a les 14.00 hores ‘Tomata de Penjar’.