La Diputació de Castelló obri el termini per a sol·licitar les ajudes a l’oci nocturn

557
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló ha obert hui el termini perquè les empreses d’oci nocturn puguen sol·licitar acollir-se a les ajudes les bases de les quals van ser aprovades el 13 de juliol per la Comissió Permanent del Patronat Provincial de Turisme en atenció al fet que és un dels sectors que van resultar més greument afectats per les restriccions sanitàries d’obertura i horaris que es van imposar amb la pandèmia. El termini per a sol·licitar-les acaba el pròxim dia 3 d’agost.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, recorda que es tracta d’una línia de subvencions dotada amb 400.000 euros i que es gestionen pel procediment de concurrència competitiva.

Es tracta d’una convocatòria que els perceptors podran destinar a la realització d’accions de promoció i a la programació d’activitats i concerts que puguen resultar un reclam per als establiments del sector. D’aquesta manera, es dona compliment al compromís adquirit en el seu moment per la diputada amb els representants de les empreses del sector.