La Diputació de Castelló obri el termini d’inscripcions de ‘Castelló Sénior 2022-2023’ de l’1 al 15 de juliol

357
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló obrirà el termini d’inscripcions del programa de vacances per a gent gran ‘Castelló Sènior 2022-2023’ de l’1 al 15 de juliol. En aquesta edició, s’ofertaran un total de 9.200 places i la inscripció es podrà fer de manera telemàtica, a través de la seu electrònica del Patronat Provincial de Turisme de Castelló (https://turismodecastellon.sedelectronica.es/info.0) o en els ajuntaments.

També es podrà presentar la sol·licitud per correu ordinari descarregant el formulari en el web de la Diputació de Castelló (www.dipcas.es) i, una vegada omplert i firmat, s’haurà de presentar en les oficines de Correus en sobre obert i a la següent direcció: Patronat Provincial de Turisme de Castelló, Avinguda Vall d’Uixó, 25, 12004 Castelló.

Cal assenyalar que les places s’adjudicaran per sorteig, per la qual cosa no influirà la data de presentació de les sol·licituds.

El programa de vacances ‘Castelló Sènior’ té per objecte subvencionar parcialment el cost de paquets vacacionals en els exercicis 2022 i 2023 a les persones majors residents a la província de Castelló amb activitats dissenyades per al desenvolupament personal i la possibilitat de conéixer diferents recursos turístics de la província de Castelló.

Programes

Per a aquesta temporada hi ha tres programes de vacances: el ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’, el Programa de Vacances de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i el ‘Programa de Balnearis’.

El ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’ compren l’estada durant 6 dies/5 nits en hotels o aparthotels situats en la zona costanera de la província de Castelló, amb entrada diumenge i eixida divendres, en règim de pensió completa, un mínim de dues excursions de migdia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló. Les dates son del 8 de setembre de 2022 al 16 de desembre de 2022 i del 15 de gener de 23 al 9 de juny de 2023. El preu és de 100 euros per vacant.

El ‘Programa de Vacances de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ comprén l’estada durant 3 dies/2 nits (dies laborables), que inclouen l’estada en hotels o aparthotels situats en municipis de l’interior de la província de Castelló, en règim de mitja pensió. Els esmorzars es realitzaran en restaurants de qualitat mitjana en les localitats on es realitzen les visites, incloent tant el transport des de la capital de la província de Castelló, com els desplaçaments que hagen de produir-se durant els dies que dura la ruta. Les dates son del 5 de setembre al 16 de desembre de 2022 i del 12 de gener al 14 de juny de 2023. El preu és 60 euros per vacant.

El ‘Programa de Balnearis” compren l’estada de 6 dies/5 nits en hotels/aparthotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destí en règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província de Castelló i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló. Les dates son del 17 de setembre 17 de desembre de 2022 i del 14 de gener al 15 de juny de 2023.

En tots els programes s’exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.