La Diputació de Castelló incorpora 22 noves empreses certificades amb la marca Castelló Ruta de Sabor

82
PUBLICITAT

  • Castelló Ruta de Sabor és un distintiu que identifica i diferència a les empreses i entitats que, amb el seu treball, passió i experiència fan de la gastronomia de Castelló una experiència única”, enaltix el vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez

La Diputació Provincial de Castelló ha celebrat este migdia la gala de lliurament dels certificats de les noves adhesions a la marca Castelló Ruta de Sabor.

En esta ocasió han sigut 22 les noves empreses i entitats que entren a formar part d’este producte turístic gastronòmic. “Castelló Ruta de Sabor és un distintiu que identifica i diferència a les empreses i entitats que, amb el seu treball, passió, dedicació i experiència fan de la gastronomia de Castelló una experiència única i enriquidora”, ha destacat el vicepresident de la institució i diputat de Turisme, Andrés Martínez, qui ha donat la benvinguda a totes les empreses i entitats presents i els ha fet lliurament d’un diploma i una placa que acrediten l’adhesió a esta marca.

Així mateix, 38 empreses han renovat el seu certificat i a totes elles se li ha fet lliurament d’un diploma i una placa acreditativa. D’esta manera, el vicepresident ha posat en valor “el paper fonamental de totes les empreses i entitats que formen part d’esta marca per a convertir Castelló en una província referent de la gastronomia. El vostre treball i dedicació ens conviden a un viatge culinari únic”.

Este Club de Producte Gastronòmic sota la marca Castelló Ruta de Sabor està format actualment per 492 entitats i empreses.