La Diputació de Castelló estudia la implantació d’una jornada de teletreball entre setembre i desembre per a contribuir al control de la inflació

557
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

L’equip de govern de la Diputació de Castelló s’ha compromés a presentar en la primera setmana de setembre una proposta de nou reglament de teletreball, que va en la línia de les mesures anunciades recentment pel Govern d’Espanya per a contindre l’escalada de la inflació que s’ha produït en els últims mesos per la invasió militar d’Ucraïna per part de Rússia, i reduir el consum d’energia. Ho ha anunciat el president de la Diputació, José Martí, qui ha destacat la important labor que està desenvolupant el diputat de Recursos Humans, Santiago Agustí, per a «des del consens, adaptar el funcionament de la institució a la nova realitat».

El compromís s’ha formalitzat en la reunió que ha mantingut el diputat Agustí amb representants sindicals i tècnics de la Diputació. Segons el responsable de l’àrea de Recursos Humans, «són mesures que s’aplicaran entre setembre i desembre de 2022 i que contribuiran a reduir el consum i la factura energètica, un objectiu de país en un moment concret com l’actual, que ens concerneix a totes i tots».

Mancant definir els detalls de la proposta, es considera la possibilitat d’implementar un dia de teletreball a la setmana en aquells llocs que es puguen desenvolupar a distància amb connexió a internet. També s’està estudiant la possibilitat d’incrementar les jornades de teletreball per als qui residisquen a més de 20 o 25 quilòmetres de distància del seu centre de treball.