Repartiment de material
Repartiment de material

Nota de premsa Diputació de Castelló

  • La institució provincial ha realitzat avui un segon enviament de productes que es completarà, la setmana vinent, amb el repartiment de 22.000 mascaretes més
  • El president, José Martí, destaca que “som una de les diputacions d’Espanya que més material d’aquest tipus ha adquirit per a subministrar als ajuntaments”

La Diputació Provincial de Castelló ha realitzat durant el dia d’avui un segon enviament amb material de protecció front el COVID-19 a tots els ajuntaments i mancomunitats de la província. Al llarg del matí s’ha repartit la totalitat del material als 11 municipis de més de 10.000 habitants, i s’han fet arribar les mascaretes als 124 pobles que van rebre la resta de productes dimarts passat.

D’aquesta forma, els 135 municipis de la província i les 7 mancomunitats disposen ja de recursos per a fer front al coronavirus: vestits, bussos i ulleres de protecció; guants; mascaretes i gel desinfectant, entre d’altres productes. Un material que té com a objectiu cobrir les necessitats del personal que realitza els serveis essencials dels ajuntaments i de les mancomunitats (neteja, brigades, serveis socials, policia local, etc).

Cal destacar que entre el dimarts passat i avui, la institució provincial ha repartit prop de 80.000 guants, 28.000 mascaretes, 1.000 vestits de protecció, 650 ulleres, 1.500 litres de gel desinfectant i 3.000 litres de lleixiu. Aquesta quantitat encara es veurà incrementada durant la setmana pròxima quan arriben, procedents de la Xina, altres 22.000 mascaretes, que es distribuiran de manera proporcional a tots els ajuntaments en un tercer enviament.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat el gran esforç realitzat per la institució per a comprar aquest material, a causa del desproveïment generalitzat que existeix d’aquests productes a nivell global. “Som una de les diputacions d’Espanya que més material d’aquest tipus ha adquirit per a subministrar als ajuntaments; de fet, a hores d’ara, la inversió en aquests productes s’acosta als 150.000 euros i continuem treballant per a comprar més productes que posaríem a la disposició dels consistoris en cas d’emergència”, ha explicat el president.

Per a finalitzar, Martí ha volgut agrair, de nou, la labor dels operaris del Parc Mòbil, el Consorci Provincial de Bombers i els voluntaris de de Protecció Civil, que han dut a terme el repartiment per tota la província.

Publicitat