La Diputació de Castelló destaca el valor de la tòfona negra com a generador de riquesa a l’interior

100
PUBLICITAT

El diputat de Turisme, Andrés Martínez, visita la Mostra de la Tòfona Negra de l’Alt Maestrat i mostra el compromís de la Diputació per a “divulgar i valorar la tòfona com un element gastronòmic que forma part de l’economia de moltes famílies”

El vicepresident i responsable de l’àrea Turística de la Diputació de Castelló, Andrés Martínez, ha visitat la XX Mostra de la Tòfona Negra de l’Alt Maestrat a Culla i ha enaltit el valor de la tòfona negra com a generador de riquesa i oportunitats a l’interior de la província de Castelló.

Esta consolidada fira s’ha erigit com una cita ineludible per als amants d’este preuat fong, ja que la celebració de la fira coincidix amb l’època de major aroma i sabor de les tòfones negres. Pel que el vicepresident ha destacat la importància de “recolzar iniciatives com esta que donen a conéixer la qualitat dels nostres productes i generen activitat en els nostres municipis, però també obrin oportunitats econòmiques a les empreses vinculades a este sector a la província de Castelló”.

En este sentit, Andrés Martínez ha mostrat el compromís de la Diputació de Castelló per a “divulgar i valorar la tòfona com un element gastronòmic que forma part de l’economia de moltes famílies”. “Hem d’apreciar i donar suport als productes que naixen a la nostra terra i hem de fer-ho posant-los en valor i mostrant-los al món”, ha assenyalat el diputat de Turisme.

Així doncs, multitud d’amants de la gastronomia, truficultors, empreses vinculades al sector, vivers i hostalers es van congregar entorn d’esta preuada matèria primera. “És una oportunitat única per a conéixer i descobrir els encants de Culla, però també per a conéixer els secrets d’este benvolgut fong, degustar-lo i comprar productes que naixen a Castelló”, ha expressat Andrés Martínez.