La Diputació de Castelló aprova la convocatòria d’ajudes per a les escoles de música per un import de 200.000 euros

649
La diputada de Cultura, Ruth Sanz.
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló, a través de l’àrea de Cultura que dirigeix la diputada provincial Ruth Sanz, ha aprovat en Junta de Govern la convocatòria de les bases de la campanya ‘Escoles d’educands – Escoles de Música 2022’ per un import total de 200.000 euros. Tal com es recull en les bases, la subvenció es destinarà al finançament parcial de les despeses de les activitats que desenvolupen les escoles de música en el present exercici.

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha destacat que la música “representa un element clau del nostre teixit cultural, que és necessari cultivar, per la qual cosa la Diputació de Castelló mantindrà la seua ferma aposta per ajudar a les escoles d’educands per ser, en definitiva, la base per a mantindre vives les bandes».

Referent a això, Sanz ha assenyalat que «tenim molt presents a les nostres bandes, l’esforç i la dedicació de les quals volem aplaudir i reconéixer, ja que al llarg de l’any realitzen una labor encomiable per a continuar transmetent la passió per la música a les noves generacions i perquè el so dels instruments continue animant els carrers dels nostres pobles, que sense les seues societats musicals no serien el que són».

“Aquesta línia de subvencions no són més que l’exemple tàcit que la Diputació de Castelló està i estarà al costat de les bandes de música, de les i els músics i de les societats musicals per a ajudar-los a continuar desenvolupant la seua activitat”, ha conclòs Sanz.