La Diputació de Castelló aprova ajudes per valor de 600.000 euros per a entitats culturals

549
El president de la Diputació, José Martí, i la diputada Ruth Sanz
El president de la Diputació, José Martí, i la diputada Ruth Sanz
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló ha aprovat hui en Junta de Govern dues línies de subvencions de 300.000 euros cadascuna per a entitats culturals. En total seran 600.000 euros dels quals es beneficiaran 231 associacions i col·lectius culturals de la província. Una d’aquestes línies de subvencions és per a la realització de programes culturals per a 2022 –amb 161 entitats subvencionades– i l’altra per a grans esdeveniments culturals, també per a 2022 i amb 70 entitats subvencionades.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat el gran nombre d’associacions de la província que es veuran beneficiades gràcies a aquesta subvenció. «En total seran 231 els col·lectius que rebran aquesta ajuda i que permetrà que els municipis mantinguen la seua agenda cultural» ha assenyalat el president qui ha reiterat el «suport de la Diputació de Castelló» a aquestes associacions.

Per la seua part, la diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha mostrat la seua satisfacció, tant per l’import econòmic com per la quantitat d’entitats que reben les ajudes, assegurant que «aquestes xifres són la millor mostra que tenim una provincia molt viva, molt activa i bolcada en fer arribar la cultura a tots els públics».

Així mateix, Sanz ha afegit que aquestes ajudes s’han dissenyat perquè tots els pobles de la província puguen tindre cultura posant en marxa projectes dinamitzadors”.