La Diputació de Castelló anima als majors de 60 anys a mostrar la seua visió sobre l’entitat provincial participant en un concurs de microrelats

782
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló ha publicat les bases del segon concurs de microrelats per a persones majors de 60 anys que residisquen a la província, que enguany amb motiu de la celebració del 200 aniversari de la institució estarà orientat a mostrar la visió que les persones d’aquest segment d’edat tenen sobre l’entitat o si han tingut alguna experiència amb aquesta.

Els textos podran ser redactats en valencià o castellà i no excediran de 100 paraules. Quant al títol, tindrà un màxim de deu paraules. Hauran de ser originals i inèdits, descartant-se la participació de qualsevol relat que haja sigut premiat o presentat prèviament en un altre concurs de característiques similars. No s’admetran aquelles obres que hagen sigut redactades a mà.

Cada autor podrà presentar un màxim de dues obres per correu per correu electrònic, correu postal o de manera presencial en el Registre de la Diputació, abans de les 14.00 hores del 4 de març de 2022. Per a l’opció electrònica haurà d’enviar-se un correu a Bienestarsocial@dipcas.es posant en assumpte ‘II Concurs de microrelats Commemoració del 200 aniversari de la Diputació. Els qui opten per la via postal hauran de remetre els escrits a Àrea de Benestar Social Diputació de Castelló, Plaza de les Aules 7, 12001 Castelló de la Plana. Finalment, els interessats a utilitzar el Registre hauran de sol·licitar cita prèvia des de la web de la Diputació www.dipcas.es

Premis

Es concediran tres premis: el primer consistirà en un llibre electrònic i material bibliogràfic, el segon en un llibre electrònic i el tercer material bibliogràfic.

La vicepresidenta i delegada de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha afirmat que l’objectiu d’aquesta convocatòria és “potenciar la participació i el paper actiu de les persones majors de la nostra societat, fomentant l’escriptura i la seua imaginació’’.