La Diputació de Castelló ajorna a juliol la celebració del Certamen Provincial de Bandes de Música

495
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

– La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha consensuat el canvi amb totes les entitats participants

– Les noves dates seran els dies 4 i 5 i es canvia també la ubicació, del Paranimf a l’Auditori de Castelló

La Diputació de Castelló ha decidit ajornar a juliol el XLIII Certamen Provincial de Bandes de Música atenent l’estat d’excepcionalitat que viu Espanya arran la crisi sanitària del COVID-19. La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha reunit aquest matí a les bandes participants i a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per a acordar conjuntament l’aplaçament d’aquesta edició com a mesura per a retindre l’expansió del coronavirus i seguint les directrius de les autoritats que desaconsellen la celebració d’esdeveniments multitudinaris.

Així doncs, l’històric certamen de bandes no es portarà a terme en els dies i lloc marcats inicialment, el 25 i 26 d’abril al Paranimf de la Universitat Jaume I. En la trobada entre els representants dels col·lectius i la Diputació s’ha acordat tancar les dates dels 4 i 5 de juliol per a la celebració del concurs musical. Segons ha confirmat Sanz, aquest no serà l’únic canvi, ja que es traslladarà l’esdeveniment a l’Auditori de Castelló.

Sanz ha destacat l’ambient de cordialitat i l’esperit de cooperació de totes les agrupacions participants i ha dit «que ara més que mai, en els moments més difícils hem d’anar tots a una».

En l’edició XLIII del Certamen Provincial de Bandes de Música participaran el Centre Instructiu d’Art i Cultura (CIAC) de la Vall d’Uixó, l’Agrupació Musical Artística Santa Cecília de la Vilavella, la Banda de Música Font d’en Segures de Benassal, la Unió Musical Lira Borriolenca de Borriol i la Unión Artística Musical de Navajas.