La Diputació de Castelló activa el programa Castelló Sènior

590
PUBLICITAT

El termini d’inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d’octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s’estructuren en 3 programes vacacionals

La Diputació de Castelló reactivarà el pròxim 15 d’octubre el període d’inscripcions per al “Programa Castelló Sènior de vacances per a majors” amb l’objectiu “afegit” de fer costat al sector turístic provincial després de la suspensió de les operatives 2020 a causa de la pandèmia.

El termini d’inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d’octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s’estructuren en 3 programes vacacionals diferents: “Vacances en la Costa de Castelló”, “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural” i “Estades en Balnearis”.

Programa de Vacances en la Costa de Castelló: Contempla una estada durant 6 dies / 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada diumenge i eixida divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló.

Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural: Es tracta d’una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics on es realitzaran els esmorzars.

Estades en Balnearis: Estada durant 8 dies/7 nits en hotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris

El cost de les places és el següent:

-176 € per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”

-159,50 € per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”

-447,50 € per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finançar part del cost dels viatges a través de subvencions “en espècie”, sent a càrrec de les persones beneficiàries els següents imports segons el programa seleccionat:

-80 € (IVA inclòs) per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”. Tot inclòs.

-50 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”. Tot inclòs

-125 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

El president de la institució provincial, José Martí, ha subratllat el “clar compromís que tenim per a posar en marxa les iniciatives que permeten prémer l’activitat econòmica d’un dels sectors més afectats per la pandèmia de la Covid-19 com és el del turisme”. Martí confia que el programa Castelló Sènior puga desenvolupar-se, sempre complint amb totes les garanties sanitàries que marquen les administracions competents.

Com a novetat destacada d’enguany, com avança la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, està l’assignació de places entre tots els sol·licitants, que per primera vegada es realitzarà per sorteig i no per ordre d’inscripció. “És una mesura que ja teníem contemplada abans de la pandèmia i que té l’objectiu d’evitar aglomeracions i cues per a la tramitació de les sol·licituds”, recalca la diputada.