La Diputació crea el programa de viatges de turisme actiu per a joves ‘Castelló Junior’

834
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

El pla adapta l’exitós ‘Castelló Sènior’ als castellonencs d’entre 18 i 30 anys amb paquets de vacances de turisme actiu
Moliner: “Aquesta iniciativa arriba per revolucionar l’activitat turística entre els joves i fomentar l’orgull de Castelló”

La Diputació de Castelló convertirà els joves castellonencs en una font d’oportunitats per a tota la província. Igual que ja passa amb la gent gran i la iniciativa ‘Castelló Sènior’, el Govern Provincial ha dissenyat ‘Castelló Junior’, un programa de vacances per a persones d’entre 18 i 30 anys que “afavorirà la desestacionalització del turisme al mateix temps que revoluciona l’activitat turística entre els nostres joves i fomenta l’orgull de pertinença a Castelló “.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha estat l’encarregat de presentar aquest ambiciós pla de turisme actiu per a joves pel qual el Govern Provincial invertirà més de mig milió d’euros per a, “com ja passa amb ‘Castelló Sènior’, incentivar l’ desenvolupament turístic de la província com a generador de riquesa i que el turisme es consolide com un pilar clau per a la creació d’ocupació i el desenvolupament dels nostres pobles, sobretot a l’interior “.

Amb aquest objectiu, aquesta iniciativa ideada pel propi Moliner posarà a disposició de tots els joves empadronats en algun dels 135 pobles de la província un total de 4.520 places perquè per tan sols 50 euros “descobrisquen a través del turisme actiu els atractius i experiències úniques que ofereix aquesta terra única i, alhora, contribuisquen a mantenir oberts els hotels durant més mesos a l’any, consolidar i crear nous llocs de treball, i posar en valor els nostres atractius i patrimoni dinamitzant l’activitat del món rural castellonenc “.

I tot això, tal com ha incidit el president de la institució provincial, adaptant ‘Castelló Sènior’, “el major èxit sense precedents a nivell turístic d’aquesta terra fora de temporada alta”, a un altre col·lectiu social però amb un mateix objectiu: “fomentar la desestacionalització del turisme provincial subvencionant les pernoctacions dels nostres joves en hotels i càmpings de costa i interior”.

Claus del programa i període d’inscripció

Així, a partir d’aquest dissabte i fins al 31 d’agost, el Govern Provincial obrirà el termini de preinscripció per a un programa de vacances que “oferirà als nostres joves set rutes diferenciades de cap de setmana entre les que s’inclouen busseig, nàutica, senderisme, bicicleta d’alta muntanya, multiaventura, golf i pàdel “.

Cal destacar que per sols 50 euros els beneficiaris de ‘Castelló Junior’, que inclou 1.356 places entre el 16 de setembre i el 17 de desembre d’aquest any i un total de 3.164 del 13 de gener al 24 de juny de l’any que ve, gaudiran d’una estada durant 2 dies i una nit en cap de setmana en hotels i càmpings de la província, en règim de mitja pensió que inclourà esmorzar i sopar.

A això, a més, cal sumar-li el menjar que es realitzarà en restaurants de les localitats on es realitzen les activitats esportives i excursions així com el transport, segur i una excursió de migdia per algun dels atractius turístics de Castelló. Tot això gràcies al fet que la Diputació subvencionarà 100 euros per paquet de vacances.

I és que tal com ha emfatitzat Moliner, “aquest Govern Provincial no té altra ambició de fer triomfar a Castelló, mantenir vius als nostres pobles, millorar la vida de la nostra gent i tot això sumant arguments al substancial avanç turístic que ha experimentat la nostra província . Per això, és hora que comencem a creure una mica més en el gran potencial d’aquesta terra de la qual ens sentim orgullosos i Castelló Sènior i Castelló Junior són dos bons arguments per aconseguir-ho “.

Cal recordar que els interessats podran formalitzar la seva inscripció via telemàtica a través de la seu electrònica o via presencial a registre de qualsevol dependència de la Diputació o en les Ofisams. Així mateix, s’habilitarà la web castellonjunior.dipcas.es amb tota la informació i descàrrega de formularis.